Cerita Masa Kecik
June 1, 2012 | 4:47 AM | 0 comments

Assalamualaikum,
psstt: Jangan jeles Zyn Malik ada kat blog aku SUPERAMY ;)

Dear Bloggie,
hari nie aku nak cerita pasal zaman hingusan aku :)

- Dulu masa kecik-kecik, aku pernah terjatuh dri tingkap sampai ke tanah. Buas punya pasal. Kesian mak aku kena marah dengan atuk.

- Dulu masa kecik-kecik, bila aku berak, mak mesti tolong cucikan. Ada satu hari mak takde. Ayah tolong cuci. Aku tanya ayah "kenapa ayah cuci guna kaki, mak guna tangan?"

- Dulu masa kecik-kecik, pernah aku melalak melolong tengah pasar malam sebab nak anak patung. Masa tu ayah takde duit nak belikan. Kesian ayah terpaksa tahan malu dengan anak dia yang degil nie.

- Dulu masa kecik-kecik, ayah bawak jenjalan kat bandar. Tetiba aku terberak dalam seluar. Terus ayah belikan seluar baru. nak cucikan, memang taklah. Ayah geli. Hahaha.

- Dulu masa kecik-kecik, ayah aku kata kalau letak gigi kat bawah bantal nanti gigi itu jadi duit. Aku pun buatlah. Esok pagi, aku tengok betul-betul ada duit bawah bantal aku. *kononnya ada tooth fairy lahh. Kali kedua aku buat aku tak bagitahu ayah aku, last-last tak jadi ! ==" nampak sangat ayah aku yang tukarkan.

Tidak semuanya benar okay. ;)

Budak masa kecik yang comel,
Ainur Farahin.


<< Older
Mara Junior Science College Mersing !
March 10, 2012 | 10:44 PM | 0 comments

Assalamualaikum,



Salam Rindu,

orait, lame giler dah blog aq nie mendiamkan diri. Bersawang dah ! okay-2, hari nie aku nak kenalkan korang dengan teman-2 baru aku kat MJSC Mersing.

say Hi to penghuni D206 BILIK BERSIH *take note please! ;)

Alya Qistina with her FIRST LOVE, Haziq Ismail *awesome*

Syazieyatul Nadia

Nurul Farahanim

Mari saya describe one by one.

Start with Alya:
- baik
- cantik
- pandai BI
- superbly awesome

Syazie:
- cantik
- baik
- garang *sometime
- pandai ;)
- tak pernah couple until now *want to be like her*
- always bangun awal

Hanim:
- cantik
- rajin
- baik
- always give LOGIC and POSITIVE opinion

classmate will be next ;)

Disedia oleh,
Ainur Farahin

<< Older
Shila Hamzah
January 29, 2012 | 11:20 PM | 0 comments

Assalamualaikum ~

#shila cantik bile bertudung

Bonjour Fellas,

baiklah , hari nie aku tak ke sekolah .. so untuk mengisi mase-2 terluang aku pun bertwitter larh .. oke , aku rase semua orang tahukan semalam ade AJL .. baiklah mule-2 topik kat twitter tentang AJL larh kan and then isu mule semakin panas bile orang start cakap shila gemuk n bla bla bla ~

isu tu pun semakin dan semakin berlarutan smpai muncul KAMI ANTI SHILAAMZAH .. actually ape lah yang korang dapat ile cakap n buat benda tu sume ? korang dapat dosa je dude ! xde faedah yea ..

korang tahu tak ? korang kutuk fizikal or mental tak kesahlah ape-2 pun yang korang kutuk , korang kutuk pencintanya jugak aka ALLAH ! besar dosanya ~

oke aku buat entry nie mcam aku bagus sangat lak , yeah ! NO BODY PERFECT okay .. cume nasihat .. YANG BAIK KITA IKUT YANG TAK BAIK KITA JAUH-2 KAN !! ;)

<< Older

Bonjour Fellas!




Bonjour fellas! Welcome to my little Bloggie! Thank you, for your visit and do leave your message on my little taggieboard. I'm Ainur, Harry Styles, Amir Khan, Lee Min Ho, Jung Yong Hwa, Nick Jonas GIRLFRIEND! jelly? Pakwe saya pelbagai bangsa, baru Satu Malaysia derr.

Navigations !

Entries About Stuffies Linkies

Little TaggieBoard




Music and The Machine






Credits Section



Skins : Moha | Are-Qil
Helped Wana| Ejat
Edit : Ainur Farahin
Image : We Heart it
Best view : Google Chrome


Copyright 2012. All right reserved by Ainur Farahin. Power by Blogger